SUNDHEDSKLINIKKEN 

Sundhedsklinikken Hellerup tilbyder lækre massager i fred fra hverdagens travlhed. Kom ned på klinikken og mærk stress og travlhed forlade kroppen i et varmt og afslappende lokale. Vi tilbyder massage, hvor vi lytter og mærker efter dine behov, så du kan få en spændingsfri hverdag. Placeret på Strandvejen er der mulighed for fri parkering, samt offentligt transport, så du problemfrit kan få en velfortjent pause.

Trænger du derfor til at få løsnet op i kroppen, ro fra travlheden eller blot en lille forkælelse, så book en tid og lad os hjælpe dig.

BEHANDLINGER

 

Hos Sundhedsklinikken Hellerup tilbyder vi flere forskellige behandlinger, hvor du bl.a. har mulighed for massage og zoneterapi samt fodbehandlinger.

Vi ønsker at opfylde dine behov mest muligt og opfordre dig derfor til kort at fortælle lidt om dine behov ved bestillingen af en behandling, på tlf: 61 63 30 11 

Meditativ, dybdegående massage

På Sundhedsklinikken fokuserer vi på at tilpasse massagen mest muligt efter individuelle behov og ønsker. Af denne grund har vi valgt kun at opliste en behandlingstype, men opfordre derimod dig til at give os et preg om hvilke behov du har, hvorind behovet er selvforkælelse eller muskelspændinger.

Vores massøre behandler ud fra den kinesiske 5 elements teori, der tager udgangspunkt i elementerne ild, vand, træ, jorden og metal.

”Det var en grundig massage i rolige og behagelige omgivelser. Jeg kunne mærke forskel med det samme.”

- Mette Andersen

”Lækker dybdegående massage, hvor der blev løsnet godt op i knuderne. Den unge massør var dygtig til at lytte til mine behov, men også give sig tid til at mærke ordentligt efter ukendte spændinger. En fornøjelse rent ud sagt.”

- Niklas Askjær

”Dejlig selvforkælelse i rolige rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på at udføre enestående service. Kan klart anbefales.”

- Anne Hald

PRISER

Du kan booke tid ved at ringe til os på 61 63 30 11

425,-


30 minutters massage

625,-


60 minutters massage

20% rabat for studerende ved fremvisning af studiekort.

Du har mulighed for at betale med

MEDARBEJDERE

Fie Ørum
Massør og fodterapeut

Emil Ørum
Massør